Het is weer lente: wat wil jij tot bloei laten komen?

Posted on
wat wil jij tot bloei laten komen

wat wil jij tot bloei laten komenDe lente is officieel weer begonnen en de natuur lijkt weer langzaam wakker te worden. Dit is ook de tijd om jezelf weer verder te ontwikkelen, daarom stel ik graag aan jou de vraag: wat wil jij tot bloei laten komen?

Welk talent of welke eigenschap zou jij nog graag willen ontwikkelen? Of heb je een hobby waaraan je nu eindelijk te tijd eens zou willen besteden. Dit seizoen is in ieder geval het allerbeste moment om het op te pakken en het tot bloei te laten komen.
Dus onderzoek dit eens en laat niet weer een jaar voorbij gaan waarin je niks voor jezelf doet. Uiteindelijk kijk je dan alleen maar terug met niet zo’n goed gevoel.
Dit seizoen heeft gewoon de juiste energie om iets in jezelf tot bloei te laten komen. Wat wil jij tot bloei laten komen? Onderzoek dit en maak er ook gelijk tijd voor vrij in je agenda.
Planning is hierbij echt van belang, anders leef je er toch snel weer langsheen en denk je: ‘laat maar zitten.’

Hoe laat je jezelf tot bloei komen?

Dat is natuurlijk nu de vraag. Het korte antwoord is: tijd en aandacht.
Je kunt je eigenschappen en talenten het beste ontwikkelen door jezelf er op eentje te focussen en daar elke dag een beetje van je tijd aan te besteden.
Tijd om te analyseren hoe het gaat. Tijd om vast te stellen wat je wilt en hoe je weet dat je dat bereikt hebt. Tijd om te bepalen welke stappen je nog mag maken en tijd om hier ook echt mee bezig te zijn.
Het allerbelangrijkste is echter nog steeds: tijd om te oefenen.

Wat wil jij tot bloei laten komen? Het maakt niet uit wat het is, zolang je er maar echt mee oefent. Wil jij kunnen schilderen? Neem dan de tijd om te oefenen.
Wil jij zelfverzekerder zijn? Neem dan de tijd om dit te oefenen. Oefen met het uitspreken van je mening en het luisteren naar je intuïtie. Oefen met je naam goed uit kunnen spreken en rechtop staan en zitten.

Oefen met je talenten en eigenschappen en je komt tot bloei.

close
mailpoet

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.