Hsp: waarom gaat alles fout?

Posted on
waarom gaat alles fout

waarom gaat alles foutWaarom gaat alles fout? Als Hsp’er ben je gevoelig voor alles en juist ook voor dingen die fout gaan. Je gaat je afvragen waarom alles fout gaat en wat je verkeerd doet. Misschien ben je wel niet met de juiste dingen bezig en probeert boven je dit duidelijk te maken?

Meestal is dit allemaal niet het geval, maar het is wel goed dat je jezelf deze vragen stelt. Het is goed dat je jezelf bewust blijft van die dingen die fout gaan en onderzoekt waarom ze fout gaan.
Natuurlijk moet je ook niet teveel in het ‘waarom’ blijven hangen. Kom je er niet uit? Laat het dan alsjeblieft even los en ga verder met de praktische zaken van de dag. Neem dan later een momentje om weer even na te denken. Met een fris hoofd kun je ineens andere dingen zien.

Waarom gaat alles fout? Waar het niet aan ligt

Het is geen gevolg van karma uit een vorig leven. Deze vraag krijg ik heel vaak en is vaak een antwoord als je alle opties hebt nagegaan.
Het punt is alleen dat je ziel gereinigd wordt als je over gaat naar de energetische wereld. Daar krijg je op een hele milde en liefdevolle manier de lessen over wat je fout hebt gedaan en mag je verder groeien. Je neemt je ‘slechte karma’ niet mee naar een volgend leven.

Het is geen gevolg van dat jij verkeerd bezig bent. Als je verkeerd bezig bent, merk je dat vaak juist niet aan de dingen in je omgeving die fout gaan, maar juist aan je eigen gezondheid en gevoel.
Alleen als je je eigen ziek zijn en gevoel heel lang negeert, gaat er een uiting plaatsvinden in je omgeving en gaat daar alles fout.

Zoek het antwoord in jezelf

Als je bezig bent met de vraag: “waarom gaat alles fout?” wil ik je juist uitnodigen om naar jezelf, naar binnen te gaan kijken.
Vaak zijn die dingen die fout gaan een regelrechte manifestatie van je eigen negatieve gedachtes, invullingen, overtuigingen en onzekerheid.
Als je dus tegen die dingen aanloopt, neem dan de tijd om zelfonderzoek te doen. Ben jij er al van overtuigd dat je nooit die fijne baan zal vinden? Dan kan ik je beloven dat de kans heel klein wordt dat dat gebeurt en je dus voor heel veel dichte deuren komt te staan.

Luister naar jezelf en naar je eigen overtuigingen, dan ga je ineens begrijpen wat jij manifesteert in je leven en waarom het niet lukt.

Is dit iets wat bij jou ‘klikt’? Zou je dan even bij de LifeMasters willen kijken? Dit is namelijk een van de kernlessen van de LifeMasters cursus. Je kunt ten alle tijden aansluiten bij deze doorlopende cursus.

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

2 Reactie(s)

 1. Reintje says:

  Goedenavond,

  Ik heb een vraag, sinds mijn huwelijk gaat bijna alles fout met bestellingen, boekingen ect. Niet door mij maar degene die de diensten levert.
  Weet u soms wat hiervan de oorzaak is?
  Zou het graag willen weten.
  Met vriendelijke groeten Reintje

  1. Scarlet says:

   Goedemorgen Reintje,
   Wat ontzettend vervelend dat alles fout gaat.
   Er kan heel veel spelen en op de manier kan ik er nog weinig over zeggen helaas.
   Hopelijk komt alles wel snel goed. 🙂

   Warme groet,
   Scarlet

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.