[webinar] Jezelf zijn: straal, leef en geniet

Posted on
webinar jezelf zijn

Jezelf zijn. Voor je deze video gaat bekijken, is het belangrijk dat je besluit dat jij verantwoordelijk bent voor je eigen leven. Als je dat besluit nu neemt, kun je namelijk ook echt je eigen leven gaan leven. Je kunt dan genieten en ervoor zorgen dat je gaat stralen.

Je hebt maar één leven op dit moment. Dat is jouw leven en jij moet jezelf het recht geven om jezelf te zijn en te genieten.

Dit betekent niet dat je gelijk alles op moet geven, met je werk moet stoppen of al je vrienden dumpen. Dit betekent alleen maar dat jij met je passie bezig mag zijn en aan de slag mag gaan met wat je echt wilt bereiken.

Je bent hier op aarde om te geven en te delen. Je hebt wijsheid en energie bij je die je mag delen. Daar mag je iets terug voor verwachten. Vergeet dit niet, anders is er geen balans.

Wat wil jij bereiken in je leven?

Het gaat erom dat je jezelf toe staat dat je door blijft groeien en je doel najaagt. Anders ga je je snel vervelen en blijf je hangen in een cirkel waar je niet gelukkig van wordt.

Wat wil jij aan het einde van je leven allemaal bereikt hebben? Waar wil je op terugkijken als je een jaar of 80 bent? Maak het groot en laat het je passie raken. Houd jezelf niet tegen.

Maak het ook kleiner voor jezelf. Wat wil je over 5 jaar bereikt hebben en waar wil je over 10 jaar staan?

Maak gebruik van je intentie

Het ingrediënt wat je nodig hebt om het ook allemaal te bereiken is je eigen intentie. Zet wat je wil bereiken neer vanuit je eigen hart en ziel. Draag het uit en je zult gehoord worden. Test het maar eens met kleine dingetjes, zoals ik in het webinar omschreef. Het is heel leuk om mee te maken. 🙂

Jezelf zijn: straal, leef en geniet. Praktische tips

  • Kijk weer naar wat je als kind leuk vond en waar je van genoot.
  • Kijk om je heen en observeer welke mensen wel en niet bij je passen
  • Ga leuke dingen doen in je eentje om juist die nieuwe mensen te ontmoeten en te genieten
  • Houd je agenda in de gaten en schrap de dingen die je niet wilt doen, omdat je er niks voor terugkrijgt
  • Neem de tijd om je hoofd leeg te schrijven
  • Neem de tijd om stil te zitten en je eigen innerlijk leven te observeren. Je zult een bron van ongekende wijsheid vinden.

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.