Wees trots op je kracht

Posted on
wees trots op je kracht

wees trots op je krachtJe mag echt trots op je kracht zijn. Juist ook op momenten waarop het lijkt dat je helemaal geen kracht hebt, want op die momenten ga jij nog steeds door. Misschien denk je dat je niet meer doorgaat, maar als je goed oplet, dan voel je dat je nog steeds ademt. Je weet dat je hart nog klopt en je bent toch ook weer je bed uitgekomen.

Iedere dag dat jij je bed uitkomt en je aankleedt, terwijl je niet helemaal lekker in je vel zit, is een moment op trots op te zijn, want juist bij zoiets simpels kan al heel veel kracht komen kijken.
En misschien ervaar je het niet zo, maar door weer je bed uit te komen, geef jij jezelf een nieuwe kans, een nieuwe mogelijkheid om je leven te veranderen.

Wees trots op je kracht en luister naar je gevoel

Als je niet lekker in je vel zit en je toch iedere keer weer gebruikt maakt van je eigen kracht, is er eigenlijk nog maar een stap die je hoeft te zetten, namelijk doen waarvan jij weet en voelt dat het goed voor je is.

Jij kunt je leven nog mooier en beter maken, maar daardoor moet je wel naar je gevoel luisteren. Ik weet heel goed dat dat lastig kan zijn, want als je naar je gevoel gaat luisteren en de dingen gaat doen waarvan jij weet dat ze goed voor je zijn, kan het heel goed zijn dat je leven flink gaat veranderen.
Het kan zijn dat je dan nog een paar vrienden verliest of zelfs je partner. Misschien moet je dan wel gaan verhuizen of beginnen met zoeken naar ander werk.
Of misschien kun je eerst kleinere stapjes zetten die al veel beter voelen? Begin daar maar mee, met die kleine dingen, die kleine stapjes.

Als jij namelijk helemaal in je kracht wilt gaan staan, is het belangrijk dat je innerlijke leven maar ook je gewone leven gaat veranderen. Die twee zijn namelijk de reden dat je staat waar je nu staat en als je dingen beter wilt hebben, zullen ze beide moeten veranderen. Jouw gevoel geeft daarbij aan wat er precies moet veranderen. Je hoofd zorgt voor balans en zorgvuldige keuzes daarin.
En jouw kracht zorgt ervoor dat je door blijft gaan en iedere dag weer je bed uit komt.

Nu lijkt het misschien nog heel lang te duren, maar voor je het weet, ben je vrij en kun je genieten en als je dan terugkijkt, lijkt het toch niet allemaal zo lang geduurd te hebben.

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.