Weet jij wanneer je intuïtie je iets probeert te vertellen?

Posted on
Weet jij wanneer je intuïtie je iets probeert te vertellen?

Er is een hele grote misvatting over intuïtie ontstaan, namelijk dat je deze nog volledig moet ontwikkelen als je er nog nooit wat mee gedaan hebt. Natuurlijk is het waar dat je je intuïtie altijd verder kunt laten groeien en ontwikkelen, maar iedereen heeft in de basis al een goede intuïtie. Je hebt er misschien geen contact mee, maar je intuïtie is er al wel.
De uitdaging is dus eigenlijk je intuïtie weer gaan horen, voelen en herkennen, zodat je er weer op kunt gaan leren vertrouwen.

Weer in contact komen met je intuïtie

Jouw intuïtie geeft jouw regelmatig signalen. Het geeft op subtiele manieren aan dat het je iets probeert te vertellen. Het is aan jou om hierop te gaan letten, zodat je weer in contact komt met je intuïtie en hem vanuit daar weer verder kunt leren herkennen en verder laten groeien.

Dingen die plotseling je aandacht trekken

Ineens, zonder enige reden moet je ergens aan denken. Er is dan een object, situatie of persoon die ineens door je hoofd heen schiet zonder enige aanleiding. Dat is een signaal dat je intuïtie je iets probeert te vertellen.
Focus je eens op die gedachte als dit gebeurt en probeer hem uit te diepen.
Het is misschien even lastig, maar oefening baart kunst. 😉

Het onderbuikgevoel

Je intuïtie wordt ook wel eens het onderbuikgevoel genoemd en dat is niet voor niks. In de meeste gevallen kun je een intuïtief gevoel namelijk herkennen aan het feit dat deze zich bevindt in je onderbuik. Het is een diep en zwaar gevoel. Probeer eens te achterhalen wat er aan de hand is door na te gaan wanneer deze is ontstaan. Waar dacht je toen aan of waar had je het toen over?

Andere lichamelijke sensaties

Het lichaam is een medium, een doorgeefluik waar het intuïtie graag gebruik van maakt. Als jij dus plotseling een sensatie of pijn in je lichaam voelt, kan het heel goed zijn dat je intuïtie je iets probeert te vertellen en vaak heeft dit te maken met over je eigen grenzen heen gaan of met mensen die niet goed voor je zijn.

 

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.