De werking van golden healer

Posted on
golden healer

Golden healer, is zoals de naam al doet vermoeden, een sterke helende steen. Hij neemt dan ook geestelijke en emotionele pijnen weg en brengt je steeds meer in balans. Met name bij hartenpijn en sterk innerlijke verdriet kan deze steen goed helpen.

Deze edelsteen zorgt er namelijk voor dat je weer de vrede en voldoening vindt in jezelf en dat je weer het gevoel krijgt dat je wel thuis bent waar je nu bent. Je bent welkom en je mag zijn wie je bent. Dit doet deze steen door de blokkades in je energie op te lossen en je weer te verbinden met de aarde, boven en de mensen om je heen. Daarnaast geeft deze steen ook gewoon energie, waardoor je jezelf steeds beter gaat voelen en je emoties rustig kunt verwerken.

Het mooie aan de energie van deze steen is, dat hij heel zacht is. Dit maakt hem uitermate geschikt voor hoogsensitieve mensen en gevoelige mensen.

De kleur van een golden healer

Golden healer is een steen die vaak geel/goud is. Daarnaast kan deze steen ook witte stukken bevatten of wit zijn met alleen een goudachtige/gele gloed.

Deze steen is deze meestal doorzichtig.

Werkgebied

Innerlijke rust, doorstroming van energie, heling van blokkades, je thuis voelen, stilt hartenpijn en geeft een gevoel van voldoening en welzijn.

Chakra’s

Deze edelsteen laadt de zonnevlecht en de kruinchakra weer op en brengt deze chakra weer meer in balans.

Te combineren met

Bergkristal, rozenkwarts en seleniet

Sterrenbeeld

De sterrenbeelden die vaak iets hebben aan deze edelsteen zijn boogschutter en kreeft.

Verzorging

Golden healer is een hele makkelijke steen om te verzorgen. Hij kan namelijk alles hebben. Je kunt deze steen dus ook gemakkelijk reinigen door deze af te spoelen met water, maar ook door deze een nachtje in het maanlicht te leggen. Ook kan deze edelsteen gewoon genieten van een beetje zonlicht.

Klik hier voor meer informatie over het verzorgen van edelstenen

 

*Edelstenen hebben een energetische werking en deze is niet wetenschappelijk bewezen.
Doe jezelf alsjeblieft nooit tekort en ga met klachten altijd eerst naar de arts of professional.

 

0 Reacties

Reageren

Je emailadres is niet zichtbaar voor anderen