zalm in bladerdeeg [recept]

Posted on
zalm in bladerdeeg

Zalm in bladerdeeg. Weer een heerlijk recept om na te maken. Gewoon simpel met bladerdeeg uit de diepvries en verse spinazie. Heerlijk gezond en super makkelijk.

Het enige waar je op moet letten is dat het deeg ontdooid is, maar nog wel uit de koelkast komt als je het wilt gaan gebruiken. Anders is het niet stevig genoeg om de zalm mee in te pakken.
Om dezelfde reden is het dus ook super belangrijk dat je de spinazie lang genoeg af laat koelen.

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.