De aartsengel Azraël

Posted on
De aartsengel Azraël

De aartsengel Azraël is een van de meest lichte aartsengelen die je om je heen kunt hebben. Deze engel die vaak verschijnt in de vorm van een lichte en liefdevolle vrouw is er namelijk om ons op te vangen als we vallen.

Azraël de engel van afscheid en een nieuw begin

Ze helpt ons bij het verwerken van veranderingen en afscheid. Ze is de engel die ons helpt als wij niet meer verder kunnen door ons te laten beseffen dat een einde of afscheidt slechts een nieuwe fase van ons leven betekent. Azraël is de engel die ons terug leidt naar ons levenspad op het moment dat we vastlopen in een zijpad. Ze begeleid ons terug door de stappen die we mogen zetten duidelijk te maken.

Ze helpt ons door ons inzicht te geven in het grotere geheel en verbanden te leggen die eigenlijk onzichtbaar zijn. Deze engel wijst je op de lessen die je van deze situatie kunt leren.

Ze helpt je om verder te kijken dan ‘het einde’ of de muur waar je nu op gefocust bent. Jouw weg loopt niet dood, afscheid is niet definitief. Zie waarvoor het nodig is en durf te dromen over al het moois wat er aan komt.

Je zou dus kunnen zeggen dat de aartsengel Azraël je weer terug brengt naar het licht en naar je pad. Ze geeft inzicht en rust. 

Een beschermende engel

Het is dan ook niet gek dat deze engel een zeer beschermende engel is. Je kunt haar altijd bij je roepen als je te maken hebt met negativiteit in welke vorm dan ook. Azraël is een lichtbrenger, zeker als je omringt wordt door duisternis of als iemand je in het donker probeert te zetten.

Het is dan ook een engel die je kunt eventueel aanroepen als je te maken hebt met zwarte magie.

Een boodschap van Azraël

Soms besef je niet eens wie je werkelijk bent. Je raakt het contact met je ziel kwijt, waardoor je niet meer voelt welke pad je mag bewandelen in dit leven. Afscheid en veranderingen vallen je dan zwaar, want je ziet niet meer.

Laat mij je helpen door je inzicht te geven en je pad weer te verlichten. Ik steun je, bescherm je en wijs je weer de weg naar jezelf en naar God.
Besef dat ik nooit over je zal oordelen, want ik houd onvoorwaardelijk van je. Meer dan jij jezelf ooit kunt voorstellen.

Signalen van Azraël

Getal: 1

Kleur: roomwit, geel, lichtblauw

Symbool: de zon of een kaars

 

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.