De aartsengel Michaël

Posted on
de aartsengel michaël

De aartsengel Michaël is een zeer actieve aartsengel hier op aarde. Dit maakt hem een zeer bereikbare engel voor de meeste mensen. Hij laat zich duidelijk horen en voelen wanneer er hulp aan hem gevraagd wordt. Zijn liefde voor mensen is dan ook onbeschrijfelijk sterk. Deze wordt vaak ervaren als een warme deken die over je heen gelegd wordt of als een sterke steunende hand op je schouder.

De aartsengel Michaël: de beschermer

Een van de voornaamste liefdevolle bezigheden van deze engel is het beschermen van mensen die om zijn hulp vragen. Deze bescherming is een van de sterkste energetische beschermingen die je kunt ontvangen. Je kunt dan ook aan Michaël om bescherming vragen tegen van alles, bijvoorbeeld:

 • tegen negatieve energie of slechte intenties van anderen mensen
 • zwarte magie of soortgelijke negatieve krachten
 • negatieve geesten en entiteiten
 • tegen eigen angsten of innerlijke criticus

Deze engel kan je dan ook helpen bij het verwijderen van deze negatieve invloeden uit jezelf of uit je huis.

Ga aan de slag met je levensdoel

Wat Michaël dan ook het liefste zou zien is dat jij door deze bescherming gaat groeien en naar je hart gaat luisteren. Je bent hier op aarde met een doel en om iets te leren. Michaël wil het liefste dat je hier naar op zoek gaat en gaat leven vanuit je ware zelf. Dit is goed voor jou en ook heel goed voor de wereld.

De boodschap van de aartsengel Michaël

Michaël wil graag dat je beseft dat jij verantwoordelijk bent voor je eigen leven en dat jij ook de macht hebt over je eigen leven. Jij kunt alles veranderen als je daar zelf maar in geloofd en op vertrouwt.
Je mag je eigen kracht gaan voelen en gaan zien hoe mooi je van binnen bent, zodat je echt kunt gaan leven vanuit jezelf. Jij hebt namelijk zoveel mooie dingen te ervaren en ook te brengen hier. Je hebt zoveel kracht en liefde in je en dat mag vrij zijn.

Signalen van de aartsengel Michaël

Michaël werkt in zijn communicatie met ons vaak met de volgende signalen:

Getal: 8

Kleur: helder blauw

Symbool: water

Natuurlijk kan het heel goed zijn dat jij anderen symbolen of signalen ontvangt. Volg daarin dus ook je eigen gevoel.

 

2 Reactie(s)

 1. Jeltje J. Voss says:

  Het lijkt voor mij geschreven. Hoe mooi is dat!
  Ik ben nr 8 in de nummerologie, mijn kleur is helderblauw.
  Sterrenbeeld kreeft.
  En ik heb vele mooie bijzondere dingen meegemaakt.
  In februari van dit jaar was ik aan het sappen met de afstandbediening en kwam op een zender die de laatste wensambulance uitzond. Het raakte me. Toen de camera zich richtte op de man op de brancard leek het of mijn hart eruit kwam en huilde ik vanuit mijn tenen. Het was precies mijn broer die in 2011 overleden was.
  Toen ik 10 jaar was kreeg ik een broertje die mijn moeder gelijk afgestaan heeft. Ik heb altijd graag willen weten hoe zijn leven verlopen is. Een vriendin was in februari bij mij een dag later dan die tv uitzending. Zij had een zoekopdracht voor mijn broer geregeld. Je begrijpt het al, voor het eerst van mijn leven zag ik mijn doodzieke halfbroer op tv. Hoorde zijn stem. De volgende dag is hij overleden. Nu weet ik door contact met zijn weduwe en kinderen een beetje hoe hij was. Dus mijn vraag aan de engelen is beantwoordt.
  Altijd hulp gevraagd aan de engelen. Michael, Gabriel en Rafaël. En erop vertrouwd dat alles wat is voor mij goed komt.

  Dankjewel.

  1. Scarlet says:

   Dat is heel erg mooi! 🙂

   Wat een bijzonder, dubbel maar ook mooi verhaal.
   Dat je hem zo toch nog hebt mogen zien, ook al was het op afstand.
   <3

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.