De werking van Astrofylliet

Posted on
astrofylliet

Astrofylliet is een steen voor mensen die vergevorderd zijn in hun spirituele ontwikkeling. Deze edelsteen helpt je namelijk contact te maken met de energetische wereld en ook met het maken van astrale reizen.

Als je dus al slecht gegrond bent, het gevoel hebt dat je zweeft, last hebt van concentratie problemen of al eerder ongewild uit je lichaam bent getreden, is dit geen steen voor jou.
Astrofylliet activeert namelijk juist de gave tot het maken van astrale reizen. Hij zorgt ervoor dat je op een rustige en veilige manier loskomt van je lichaam en gemakkelijk je weg kunt vinden op je reis. Daarnaast beschermd deze steen je waar je ook heen gaat. De kans dat je op je reis last hebt van negativiteit of negatieve geesten is hierdoor heen klein geworden.

Astrofylliet versterkt witte magie

Deze steen is door zijn werking ook heel geschikt voor mensen die werken met magie. Hij helpt je namelijk contact te maken met de juiste energie om je magie te laten werken.

Dit geldt ook voor sjamanen die net dat steuntje de rug willen hebben tijdens het uitvoeren van hun werk.

De levensdoelen van anderen te zien

Door zijn sterke paranormale werking, hebt deze steen je ook je helderziendheid beter te ontwikkelen. Met name contact leggen met de ziel van jezelf en van anderen wordt hier heel makkelijk door. Je kunt dan ook de levensdoelen, zielslessen, zielskeuzes en zielenmissies van anderen zien.
Daarnaast kom je in contact met die van jezelf.

De kleur van astrofylliet

Deze edelsteen heeft vaak een goud/bruine kleur met een metaalachtige glans. De kleur kan echter ook zo donker worden dan het bijna zwart lijkt met bruine en witte accenten.

Werkgebied

astrale reizen, contact maken met de spirituele wereld, magie, sjamanisme

Chakra

kruinchakra en derde oog chakra

Te combineren met

Bergkristal, hematiet en seleniet

Sterrenbeeld

Schorpioen

Verzorging

Astrofylliet kan op alle manieren verzorgd worden, maar hij laad het beste op als deze een nachtje begraven wordt in de aarde. Deze steen kan zich ook heel goed ontladen als het in een bakje met hematiet gelegd wordt.

Klik hier voor meer informatie over het verzorgen van edelstenen

 

*Edelstenen hebben een energetische werking en deze is niet wetenschappelijk bewezen.
Doe jezelf alsjeblieft nooit tekort en ga met klachten altijd eerst naar de arts of professional.

 

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.