De werking van Bariet

Posted on
bariet

Bariet is een hele fijne steen voor mensen die zelfverzekerder en onafhankelijker willen worden. Deze steen brengt je namelijk weer in contact met wie je werkelijk bent. Vanuit daar word je langzaam maar zeker steeds meer in je kracht gezet. Als je deze steen draagt, zul je merken dat je jezelf steeds sterker begint te voelen en steeds meer vanuit jezelf durft te gaan leven.

Door zijn werking maakt bariet je namelijk steeds zelfstandiger en onafhankelijker van andere mensen. Het wordt steeds makkelijker om voor jezelf te kiezen en je eigen weg te volgen. Je voelt steeds beter dat jijzelf je eigen thuis vormt en de goedkeuring van anderen niet nodig hebt.
Dit maakt nieuwe levensenergie in je los, waardoor je steeds minder moe zult worden en ook steeds gelukkiger zult worden.

Als jouw afhankelijkheid van anderen de oorzaak is geweest dat je je niet lekker voelde, dan zul je nu gaan merken dat je steeds vrolijker wordt en je somberheid verdwijnt.

Dit maakt bariet een hele fijne steen voor onzekere mensen die zelfverzekerd en onafhankelijk willen worden. Het is een steen voor mensen die nu echt voor zichzelf willen gaan.

De kleur van bariet

Deze edelsteen is over het algemeen geel tot oranje van kleur met daarin witte accenten. Daarnaast kan deze steen nog veel meer kleuren hebben, zoals grijsachtig en zelfs een beetje blauwachtig, maar deze steen kan ook doorzichtig zijn.
Het meest kenmerkende daarbij is de mooie glans die deze steen heeft, ongeacht de kleur.

Werkgebied

zelfvertrouwen, onafhankelijkheid, zelfstandigheid.

Chakra’s

zonnevlecht chakra en heiligbeen chakra

Te combineren met

Aventurijn en seleniet

Sterrenbeeld

Tweelingen

Verzorging

Bariet kan niet goed tegen water en kan dus het beste gereinigd door de steen in het maanlicht te leggen of een nachtje te begraven.

Klik hier voor meer informatie over het verzorgen van edelstenen

 

*Edelstenen hebben een energetische werking en deze is niet wetenschappelijk bewezen.
Doe jezelf alsjeblieft nooit tekort en ga met klachten altijd eerst naar de arts of professional.

 

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.