De Volle maan van maart 2017

Posted on
volle maan van maart 2017

De volle maan van maart 2017 laat zich op de 12de weer zien. In tegenstelling tot de afgelopen maanden, ervaar ik deze maan als vrij rustig. Ik weet niet of het echt zo is, maar het lijkt wel alsof de maan verder weg staat dan normaal. De energie is hierdoor minder intens wat eigenlijk ontzettend prettig is.

De intentie van de volle maan van maart 2017

Deze mildere volle maan heeft dan ook gelijk een andere intentie. Het is geen onrust susser zoals vorige maand en dwingt je ook niet om goed naar jezelf te kijken. De energie van deze maan heeft een meer helende werking. Je kunt je er dan ook goed aan opladen als je dat zou willen.

Blokkades uit de chakra’s verwijderen

De energie van de maan lijkt dit keer heel erg sterk op de keelchakra in te werken en daar blokkades weg te halen met zijn zachte energie. Dit geld gelukkig ook voor de andere chakra’s.
Mocht je hier ook toevallig behoefte aan hebben, dan is het zeker aan te raden om je op de 12de te focussen op de maan en er contact mee te leggen.

Dit kun je het beste doen door buiten te gaan staan of voor het raam te gaan zitten en jezelf heel bewust op de maan te focussen. Misschien kun je zelfs vragen om een energetische heling van bepaalde spanningen waar jij jezelf bewust van bent.
Natuurlijk moet deze manier van werken met de maan wel bij je passen.

Het tegengaan van een te sterke onrustige energie

De spirituele reden dat deze maan zo rustig is, is dat er delaatste tijd een te sterke onrustige energie om ons heen hangt. Er speelt veel af in ons sterrenstelsel en daar hebben we best wel last van. Daarom heelt de maan ons deze maand weer, zodat we de komende tijd weer verder kunnen met onze ontwikkeling.

Het is dus ook helemaal oké als je even stil staat op dit moment.

 

close
mailpoet

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.