3 dingen waar ik een hekel aan heb en waarom

Posted on
waar ik een hekel aan heb

waar ik een hekel aan heb3 dingen waar ik een hekel aan heb. Dit wil ik graag met je delen, al is het woord hekel voor mij een te groot woord. Het is meer dat ik ze niet prettig  vind of het juist jammer vind dat die dingen zo gebeuren.

Mensen die niet naar hun eigen intuïtie luisteren

Je eigen gevoel is er niet voor niets. Het geeft je iets aan, het heeft je iets te zeggen en vaak waarschuwt je het voor mensen die niet te vertrouwen zijn of situaties waar je beter niet in kunt belanden.
Zelf heb ik dit ook echt wel een paar keer meegemaakt en juist daardoor mijn les meer dan goed geleerd.

Toch kom ik regelmatig mensen tegen die keer op keer hun onderbuik gevoel negeren en met bepaalde mensen relaties aangaan of toch naar die plekken gaan waar ze geen goed gevoel bij hebben. Keer op keer gaat dit dan fout, met alle pijn en verdriet die erbij hoort.
Hierdoor wordt onzekerheid en gekwetstheid alleen maar gevoed en raak je steeds verder bij jezelf verwijderd. Luister dus alsjeblieft naar je intuïtie en ontzie jezelf van die pijn. Je bent het gewoonweg waard en je verdient het ook! 🙂

Te weinig chocolade stukjes in mijn muesli

Lekker random dit, maar elke ochtend eet ik mijn muesli van de Jumbo met stukjes chocolade erin. Het ligt gewoon lekker licht op de maag en geeft me lang een gevuld gevoel. Zeker als ik er een glas water bij drink en een stuk fruit bij eet.

Alleen soms heb je van die pakken waar haast geen chocolade bij zit. Dit is zo vervelend, want dit geeft juist die lekkere smaak aan mijn muesli. Niet dat ik het dan niet meer eet hoor, maar het is gewoon minder lekker.

Mensen die hun verantwoordelijkheid en macht buiten hunzelf plaatsen

‘waar ik een hekel aan heb’, maar dan veel milder, ik vind het zonde. Zijn die mensen die niet naar zichzelf kijken en daar proberen te achterhalen waarom dingen gebeuren zoals ze gebeuren. Natuurlijk heb je zeker niet altijd de schuld van dingen die gebeuren in je leven, maar vaak kun je wel iets leren van je eigen doen en laten en nog belangrijker van je eigen gedachtes.
Waar jij je van binnen op focust, dat trek je vaak ook aan. Alleen horen we onze eigen gedachtes niet altijd. Als je dit zou onderzoeken, kun je zoveel leuke dingen creëren in je leven en zoveel ellende voorkomen. Dat leer ik de LifeMasters daarom ook. 🙂

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.