Edelstenen die je helpen blokkades uit vorige levens weg te halen

Posted on
edelstenen blokkades uit vorige levens

Het loslaten van blokkades uit vorige levens kan een hele belangrijke stap zijn in je spirituele reis. Deze ballast kan je het op verschillende manieren lastig maken. Het kan bijvoorbeeld zorgen voor diepgewortelde  niet verklaarbare angsten tot onverklaarbare intense emoties. Deze edelstenen kunnen je helpen bij het weghalen van blokkades uit vorige levens.

Edelstenen die je helpen blokkades uit vorige levens weg te halen

Hier los van komen is niet altijd even makkelijk. Je ziel heeft deze ballast namelijk bewust meegenomen uit het vorig leven. Ze wil er juist mee aan de slag in dit leven.
Gelukkig zijn er energetische hulpmiddelen die ons kunnen helpen bij dit proces.
Deze edelstenen hebben ieder specifieke energetische eigenschappen die je kunnen helpen bij het loslaten van blokkades uit vorige levens.

Lepidoliet

Lepidoliet, de steen van onafhankelijk zijn, is een krachtig energetisch hulpmiddel bij het loslaten van oude patronen en het omarmen van jezelf zoals je werkelijk bent. Deze prachtige paarse steen helpt bij het loslaten van emotionele banden uit het verleden, waardoor je vrij bent om in het heden te leven. Het bevordert ook diepe emotionele healing en helpt je bij het verminderen van stress en angsten. Het bevordert een gevoel van innerlijke vrede en stabiliteit.
Dat maakt dit een hele fijne edelsteen om bij je te dragen wanneer de ballast uit vorige levens verbonden is met problemen in relaties.

Obsidiaan

Obsidiaan, vooral de regenboog en blauwe varianten, zijn andere krachtige edelsteen voor het loslaten van oude energieën.
Deze steen helpt je met zijn vermogen om negatieve energieën te absorberen en te transformeren. Het helpt bij het loslaten van trauma’s en emotionele wonden uit vorige levens
Het helpt je je energie te herstellen naar hoe het in dit leven hoort te zijn. Het is een beschermende steen die je helpt om je ware zelf te zijn, vrij van de invloeden van vorige levens.
Dat maakt dit een hele fijne edelsteen om bij je te dragen wanneer de ballast uit vorige levens verbonden is vervelende ervaringen in het algemeen.

Seleniet

De oude vertrouwde seleniet werkt ondersteunend in dit proces, omdat het zo’n hoge vibratie heeft.
Het helpt bij het loslaten van blokkades uit vorige levens die nu je verbinding met je intuïtie, je paranormale gaven en je verbinding met het universum in de weg staan.
Bijvoorbeeld omdat in het vorige leven je gaven er niet mochten zijn.

 

*Edelstenen hebben een energetische werking en deze is niet wetenschappelijk bewezen.
Doe jezelf alsjeblieft nooit tekort en ga met klachten altijd eerst naar de arts of professional.

 

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

  • Delen

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.