De energie van vandaag: er ligt een druk op je

Posted on
er ligt een druk op je

Er ligt een druk op je, zowel in je gevoel als in je hoofd. Dit maakt het lastig om jezelf te concentreren en helder te denken. Daarnaast krijg je hierdoor niet echt duidelijk hoe je jezelf nou precies voelt of wat je wilt.

Er ligt een druk op je, dus je kunt even niks hebben

Het is ook heel logisch dat je daardoor wat geïrriteerd bent en dat je er niet tegen kunt als anderen vandaag nog iets van je vragen.
Je voelt al die druk, dus als er nog meer druk op je gelegd wordt, kun je daar niet tegen.

Niet iedereen weet hoe jij je voelt

Niet iedereen zal beseffen hoe jij je vandaag voelt. Het is heel belangrijk dat je dat begrijpt. Voor de ander moeten er nog steeds dingen gebeuren en geregeld worden. Voor de ander is vandaag vaak een normale dag.
Ze kunnen niet ruiken dat het voor jou vandaag anders voelt.

Blijf daarom kalm en leg ook eerlijk uit dat je jezelf vandaag niet zo lekker voelt. Dat zorgt ervoor dat de ander je al wat beter snapt en neemt ook de spanning tussen jou en je omgeving weg.

Wees lief voor jezelf

Het is heel makkelijk om je aan jezelf te irriteren als je je dag niet hebt. Alleen daar schiet je helemaal niks mee op. Sterker nog, je gaat je vaak nog rotter voelen.

Wees daarom gewoon lief voor jezelf. Dat is namelijk ook precies hetgeen wat jij nodig hebt om minder druk te voelen.
Voel je dus niet schuldig, irriteer je niet aan jezelf en wees mild voor jezelf. Dat betekent dus ook dat je goed je grenzen aangeeft en dat je tijd voor jezelf maakt. Even alleen zijn is heel lekker.

Stap aan het einde van de dag in een lekker warm bad of douche en ontspan. Dan voel jij je morgen al weer een stuk beter.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.