Goudsteen: creativiteit en spiritualiteit

Posted on
goudsteen

Goudsteen is eigenlijk geen natuurlijke edelsteen. Het is namelijk synthetisch glas met daarin koperdeeltjes. Dat neemt echter niet weg dat dit een hele mooie edelsteen is met een hele fijne werking.

Deze steen is namelijk zeer geschikt voor mensen die inactieve paranormale gaven hebben en ze verder willen ontwikkelen op een stabiele en ontspannen manier.
De energie van goudsteen werkt namelijk in op je paranormale gaven en activeert ze langzaam maar zeker. Stapje voor stapje.
Dat is anders dan de werking van  seleniet. Die werkt, in verhouding, toch iets sneller en sterker door, waardoor je het gevoel kan krijgen dat je aan het zweven bent.

Goudsteen is dan ook juist geschikt als je wel iets meer met je paranormale gaven wilt doen, maar het ook weer niet de hoogste prioriteit heeft. Je wilt wel meer zien en voelen, maar het hoeft niet altijd en overal naar voren te komen.

Goudsteen activeert je creativiteit

Daarnaast werkt de energie van goudsteen ook in op je creatieve talenten.
Het maakt daarbij niet uit welke creatieve talenten specifiek bij jou horen. Of dit schrijven, schilderen of bijvoorbeeld bloemschikken is, maakt geen verschil.
Ook deze gaven helpt goudsteen meer tot ontwikkeling te komen. Ook weer stapje of stapje en rustig.

Juist die rust maakt dit zo’n fijne edelsteen. Hij helpt je je balans, je stabiliteit te behouden, terwijl je gaven en talenten zich steeds verder ontwikkelen.

Als laatste geeft goudsteen ook een zachte positieve energie af. Gewoon positieve energie waar jouw energetisch lichaam mee mag doen wat het wil. Daarin lijkt de werking van goudsteen ergens ook weer op de werking van bergkristal.

 

P.S. Als je op zoek bent naar een hanger van goudsteen, dan kun je die hier vinden.

 

*Edelstenen hebben een energetische werking en deze is niet wetenschappelijk bewezen.
Doe jezelf alsjeblieft nooit tekort en ga met klachten altijd eerst naar de arts of professional.

 

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.