Luister naar je innerlijke wijsheid

Posted on
jouw innerlijke wijsheid

jouw innerlijke wijsheidLuister naar je innerlijke wijsheid. Natuurlijk heb je altijd je intuïtie of dat onderbuikgevoel wat je aangeeft wat je wel kan doen of beter kan laten. Het gevoel dat je iemand beter niet kunt vertrouwen of dat de situatie niet veilig is. Maar je hebt nog een andere bron van wijsheid, namelijk jouw innerlijke wijsheid.

Jouw innerlijke wijsheid herkennen

Je innerlijke wijsheid kun je niet voelen in je buik of ergens anders in je lichaam. Het is geen emotie of gemoedstoestand. Je innerlijke wijsheid zit in je denken, in je gedachtes en lijkt op helderwetendheid.

Je denkt namelijk iets, je weet iets wat je niet kunt weten. Je weet iets zonder dat je weet waarom je het weet. Deze wijsheid is niet gebaseerd op ervaringen of vergaarde informatie. Deze wijsheid komt uit een veel diepere bron en ook dat weet je op zo’n moment gewoon.

Je innerlijke wijsheid is ook behoorlijk hardnekkig al is de stem ervan zo zacht als een zomers briesje. Je hoort het overal doorheen en je kunt het ook niet zomaar loslaten, want je weet dat het waar is en dat je ernaar moet luisteren.

Negeer je innerlijke weten dan ook niet, maar luister ernaar. Je hoeft er niet gelijk door te gaan handelen, maar je moet het wel opslaan en in je achterhoofd houden. Je voorbereiden met deze gewonnen wijsheid, zodat je voorbereid bent op wat jij weet dat komen gaat.

0 Reacties

Reageren

Je emailadres is niet zichtbaar voor anderen