Minder stress in je leven: bijzondere en simpele tips voor meer rust

Posted on
tips voor meer rust

Tips voor meer rust. Zelfs als je niet zo veel stress in je leven hebt, kan het nog minder. Als je juist heel veel stress ervaart, is het heel belangrijk om meer rust te creëren in je leven. Dat is dan ook de reden dat ik deze tips voor meer rust met je wil delen. Ze zijn niet standaard, maar wel super makkelijk.

Het enige wat ik dan ook van je wel vragen is of je de waarde en effectiviteit van deze tips niet wil onderschatten.

Simpele tips voor meer rust

 1. Ruim je kledingkast op.
  Er is haast niks zo vervelend, als je moe en gestrest wakker wordt, als een rotzooi in je kledingkast. Dan weet je helemaal niet wat je aan moet trekken of waar je je lekker in voelt.
  Daarbij heeft fysiek opruimen ook een positief effect op je geest.
 2. Kijk een film die je als kind leuk vond.
  Als je op zo’n lekkere simpele manier weer in contact komt met wie je vroeger was, kom je ook veel meer tot rust en komt je creativiteit ook weer naar boven.
 3. Verschoon je bed.
  Slapen in een lekker schoon bed brengt meer rust dan je denkt.
 4. Ga naar de kinderboerderij.
  Jezelf gewoon even tussen de lieve dieren begeven en er lekker mee knuffelen doet ieder mens goed. Moeilijker hoef je het ook echt niet te maken.
 5. Maak een overzichtje van dingen waar je dankbaar voor en blij mee bent.
  Deze tip zal voor de meeste mensen niet onbekend zijn, maar hij is zo waardevol dat ik hem niet weg kan laten. Om het nog leuker te maken kun je al deze dingen op kleine papiertjes schrijven en ze in een potje stoppen. Zo creëer je dan je eigen potje met geluk. Die is ideaal om in te graaien als het even niet zo lekker gaat.

Wat doe jij als je behoefte hebt aan meer rust? Deel het gerust.

 

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.