3 moederdag cadeaus voor spirituele moeders

Posted on
moederdag cadeaus voor spirituele moeders

Moederdag cadeaus voor spirituele moeders. Zondag 14 mei is het weer zo ver: moederdag! Die ene dag van het jaar waarin moeders speciaal in het zonnetje gezet worden.
Het vervelende is alleen dat de meeste moeders vaak al heel veel leuke dingen hebben en ze niet zelf weten wat ze voor moederdag willen hebben. Het liefste hebben ze namelijk gewoon een gezellig middagje met jou.

En natuurlijk hebben we wel eens een dagje waarop we onze moeder vervelend vinden. Met al haar goede bedoelingen kan ze soms net even over je grenzen heengaan. Dat neemt alleen nog steeds niet weg dat je jouw moeder een heel leuk moederdag cadeau wilt geven. Naast dat middagje samen zijn natuurlijk.

3 moederdag cadeaus voor spirituele moeders

Als jouw moeder een beetje spiritueel aangelegd is, dan is een van deze 3 cadeaus hartstikke leuk om aan haar te geven. Je hoeft dan niet verder meer te zoeken.

Zielsgelukkig van Marie-Claire van der Bruggen

Dit kleine simpele boekje verwarmt je hart. Hoe Marie-Claire schrijft over de ziel en de lessen die het hier komt leren leest zo makkelijk weg. Je wordt meegenomen in het verhaal en ze haalt naar boven wat je diep van binnen voelt.

Klik hier om het boekje te bekijken of te bestellen bij Bol.com

De cursus intuïtieve ontwikkeling

Natuurlijk mag in dit lijstje een van mijn eigen cursussen niet ontbreken. Als jouw moeder een ijzersterk onderbuikgevoel heeft, maar ze twijfelt er toch telkens aan, dan is deze cursus iets voor haar.
Ik leer haar namelijk haar intuïtie echt herkennen en er niet meer aan te twijfelen. Dat is natuurlijk ook heel goed voor haar zelfvertrouwen.

Lees hier meer over de cursus. 
P.S. Met de kortingscode ‘moederdag‘ krijg je 20% korting op deze cursus.

Een dagje naar de beurs

Een uitje mag in dit lijstje ook niet ontbreken, omdat moeders zo graag iets samen met hun kinderen doen. Op 27 en 28 mei vindt een van de grootste spirituele beurzen van Nederland weer plaats. Paranormaal Alternatief is een spirituele beurs waar van alles te beleven is. Je kunt er natuurlijk readingen krijgen, maar ook workshops volgen en snuffelen tussen de boeken en edelstenen.

Meer info over deze beurs in Rijswijk vind je hier

 

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.