Ochtendwandelingen doen wonderen

Posted on
ochtendwandeligen doen wonderen

ochtendwandeligen doen wonderenochtendwandelingen doen wonderen. Wil je nieuwe energie in je leven? Is het tijd voor verandering? Zet je wekker dan iets vroeger en maak een wandeling.

Het liefst duurt zo’n ochtendwandeling een half uur tot een uur en leid deze naar bijzondere plekken waar je een goed gevoel bij krijgt. De beste wandelingen maak je dan ook in de natuur, maar dat is helaas niet zo goed mogelijk als je in de stad woont. Kies dan een plekje met een bijzonder uitzicht of een plek waar je de winkels ziet opengaan.

Door zo’n ochtend wandeling te maken, maak je contact met een nieuwe energie in jezelf. Een energie die mooie dingen wil bereiken en die je motiveert om veranderingen aan te brengen in je leven en voor je doelen te gaan.

Zo’n ochtendwandeling is verfrissend en aangenaam en maakt je los van alle dagelijkse zorgen en van de dagelijkse sleur. Gun jezelf dus ook die ervaring en zet je wekker eens wat vroeger.

Als je dan ook nog eens een foto maakt van de dingen die je tegenkomt en je echt leuk vindt. En als je dan als je thuis komt jezelf verwend met een lekker kopje thee, dan ga je hele fijne dingen ervaren. Een soort ontlading en motivatie. Dat is zo fijn als je even vast zit in een bepaald stukje.

Maak dus met enige regelmaat lekkere ochtendwandelingen en ervaar het verschil 🙂

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.