[Vrijdag Vragendag] Hoe word ik rustig in mijn hoofd?

Posted on
onrust in je hoofd

onrust in je hoofdHoe word ik rustig in mijn hoofd? Ik heb erg veel spanning en onrust in mijn hoofd omdat ik 39 weken zwanger ben en graag wil bevallen.

Hierdoor ben ik ook erg druk in mijn hoofd en raak ik gespannen. Ik weet niet wat ik kan doen om mijn rust weer te vinden. Heb jij een tip waarmee ik weer rustig kan worden in mijn hoofd?

Met vriendelijke groeten,
Anoniem

Scarlet’s antwoord

Goedendag lieve  anoniem,
Bedankt voor je vraag! Het is ook wel heel erg spannend als je zo dicht tegen een bevalling aan zit. Het is dus hartstikke logisch dat je zo onrustig bent in je hoofd.
Het scheelt al dat het reëel is dat je onrustig bent, maar het maakt het natuurlijk niet minder vervelend.

Wat je in mijn ogen het beste kunt doen aan de onrust in je hoofd, is opschrijven wat er allemaal in je hoofd zit. Uit het en schrijf je hoofd helemaal leeg. dat kost misschien veel tijd en papier, maar lucht wel heel erg op.

Een kanttekening bij deze vraag

Hoe word ik rustig in mijn hoofd? is een hele persoonlijk vraag, omdat je goed moet kijken naar de oorzaak van je onrust. Een logische onrust is aan de ene kant lastiger tegen te gaan dan een onrustige. Het beste kun je in zo’n geval je gevoel uitschrijven.

Aan de andere kant is het lastiger als je een onlogische onrust voelt, omdat je niet zomaar bij de oorzaak kunt. In zo’n geval kun je het beste gaan onderzoeken welke angst en/of overtuiging onder de onrust zit en die uitschrijven of echt bewust die angst of overtuiging om gaan buigen met je eigen gedachtes.

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.