Waar voel jij je lekker? Waarom ga je daar niet vaker heen?

Posted on
waar voel jij je lekker?

waar voel jij je lekker?Waar voel jij je lekker? Voel jij je lekkerder in het bos? Op het strand of aan het water? Of houd je toch gewoon van de stad? Je hebt vast wel een plek waar je je meer verbonden voelt met jezelf en lekkerder in je vel zit. 

Het lijkt alleen veel mensen te gebeuren dat ze door de dagelijkse sleur niet veel op die plekken te vinden zijn. Jij denkt nu misschien ook wel: ‘ik ga er niet heen omdat ik daar de tijd niet voor heb’ of ‘dat is veel te ver weg’ en dat klopt deels ook wel, maar eigenlijk maak je de tijd er niet voor. Eigenlijk gun je jezelf het niet, dat is wat er werkelijk gebeurt. Natuurlijk is dit ook logisch, maar toch raad ik je aan om voor jezelf een keer per maand tijd te maken om naar die plek te gaan. Je favoriete vakantiebestemming valt dan helaas wel af. 😉

Als je nog niet zo’n lekker plekje in Nederland gevonden hebt, ga er dan naar op zoek. Er is in ons land nog zoveel te ontdekken en er zijn zo veel mooie gebieden. Neem bijvoorbeeld de Veluwe of de Posbank. We hebben verschillende stranden en ook meren waar nog haast niemand te vinden is. Je zult dan nu eerst op ontdekkingsreis moeten gaan in ons land en je zult daarbij ontdekken dat dit geen straf is. 🙂

Waarom zou je naar die plekken gaan waar je je lekker voelt?

Je neemt die moeite van het reizen en de moeite om er tijd voor vrij te maken, omdat je zo intens kunt genieten als je op jouw plekje bent.
Je komt weer even helemaal tot jezelf en je kunt je weer verbinden met jezelf zonder dat je daar eigenlijk veel moeite voor hoeft te doen. (Die moeite heb je al in het tijd maken gestoken. 😉 )
Dit geeft je weer nieuwe energie en is zo verschrikkelijk belangrijk als je er even doorheen zit. Ook juist als je goed in je vel zit is het een echte aanrader. Dus plan die momenten in en ga naar die plekken toe waar jij je echt goed voelt.

Dus, waar voel jij je lekker?

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.