3 edelstenen die rust geven. Rustgevende edelstenen

Posted on
edelstenen die rust geven. Rustgevende edelstenen

3 edelstenen die rust geven. Er zijn van die dagen dat je een extra zetje nodig hebt om de rust in jezelf te vinden en ontspannen de dag door te komen. Een edelsteen kan je dit extra zetje geven, daarom heb ik deze 3 edelstenen die rust geven voor je uitgelicht.

Aventurijn

Aventurijn is meestal te vinden in de kleur groen, maar deze edelsteen met een rustgevende werking, kan ook geel, oranje of blauw zijn.
Aventurijn is een echte rustgevende edelsteen. die je een kalm gevoel geeft. Daarnaast zorgt aventurijn ervoor dat je je beschermt en veilig voelt en dat je gegrond blijft.
Deze edelsteen brengt je in contact met de natuur en je eigen natuur en zorgt ervoor dat je meer geduld hebt.

Aventurijn is fijn voor mensen die zich ook aangetrokken voelen tot de natuur en graag met dieren bezig zijn of in het bos lopen.

Seleniet

Seleniet is een witte edelsteen met een hele hoge trilling. Deze steen brengt kalmte en rust tot in de diepte van je zijn en verbind je met de energetische wereld.
Deze steen stimuleert je positief denken en helpt je nieuwe inzichten te krijgen. Dit is een hele goede steen als je loopt te piekeren.
Dit is de edelsteen die rust geeft voor mensen die zich spiritueel aan het ontwikkelen zijn en nog meer in contact willen komen met God en alle energieën die daarbij horen.

Agaat

De rustgevende edelsteen agaat komt er in veel verschillende vormen of kleuren en heeft vaak aders of vlekken. Meestal is deze steen te vinden in roodachtige tinten of grijs/bruine tinten.

Agaat zorgt voor stabiliteit en zet je moet je voeten op de aarde. Het helpt je helder te denken en verbetert de concentratie.
van de edelstenen met een rustgevende werking is agaat de steen die zeer geschikt is voor mensen die veel en hard moeten werken en daarbij kalm en ontspannen willen blijven. Dit is een steen voor bijvoorbeeld zakenmensen, coaches en trainers. Het houd je scherp, verbonden en kalm.
Natuurlijk zijn er nog veel meer edelstenen die rust geven. Denk bijvoorbeeld aan rozenkwarts. Ik wilde in dit artikel 3 rustgevende edelstenen de aandacht geven die vaak voorbij worden gelopen, terwijl ze heel goed werken.

 

*Edelstenen hebben een energetische werking en deze is niet wetenschappelijk bewezen.
Doe jezelf alsjeblieft nooit tekort en ga met klachten altijd eerst naar de arts of professional.

 

close
mailpoet

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.