liefde geven aan je lichaam: 3 manieren om dat te doen.

Posted on
Liefde geven aan je lichaam

Liefde geven aan je lichaam. Er zijn zoveel manieren waarop we aan ons lichaam duidelijk maken dat we er niet blij mee zijn. Van de negatieve kritische gedachtes die we over ons uiterlijk hebben tot de junkfood die we erin stoppen.

Het probleem is alleen dat ons lichaam bij ons hoort. Het is de plek waar onze ziel in woont en maakt een deel uit van het levende wezen dat we hier en nu zijn. Als wij dus niet goed voor ons lichaam zorgen en er geen liefde aan geven, zorgen we niet goed voor onszelf. We ontnemen onszelf letterlijk liefde. Dat terwijl liefde en met name de liefde van onszelf zo hard nodig hebben om ons goed te voelen.

Daarom is het belangrijk om het anders te gaan doen. Het is tijd om meer liefde te geven aan je lichaam en ik heb 3 manieren voor je waarop je dit kunt doen.

Liefde geven aan je lichaam: 3 manieren om dit te doen

Visualiseer dat er liefde door je lichaam heen stroomt

Als jij je voorstellingsvermogen gebruikt om te visualiseren dat er liefde vanuit je hart door heel je lichaam heen stroomt, geef je je lichaam liefde.

Een andere manier om dit te doen is door je hand een plek van je lichaam te leggen waar je moeite mee hebt en daar heel liefdevol tegen te praten.

Het is aan jou om te voelen welke manier het beste bij jou past.

Gezond eten

Het is zo praktisch en simpel en toch zo moeilijk. Gezond eten maakt echter een wereld van verschil voor je lichaam. Gewoon ervoor zorgen dat je gebalanceerd eet en je vitamines en mineralen binnenkrijgt. Daar knapt je lichaam van op. Uiteindelijk voel jij je daar ook weer heel veel beter door.

Beweging

Nee, je hoeft van mij niet te gaan sporten. Beweging is echter wel een manier om je liefde voor je lichaam te uiten. Je lichaam knapt namelijk op en voelt zich beter als jij voldoende beweegt. Het wordt gezonder. Dat gun je iemand van wie je houdt toch direct?

 

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.