Waar moet je op letten tijdens je spirituele ontwikkeling? 3 tips

Posted on
Waar je moet je op letten tijdens je spirituele ontwikkeling?

Waar je moet je op letten tijdens je spirituele ontwikkeling? Misschien heb je net tijdens een reading te horen gekregen dat je spirituele gaven hebt of misschien ga je nu eindelijk je nieuwsgierigheid achterna en je eigen spirituele kant ontdekken.
Het maakt niet uit waardoor het komt, want wat vast staat is dat jij je verder wil ontwikkelen op spiritueel gebied.

Op welke manieren kun je jezelf spiritueel ontwikkelen?

Er zijn heel veel manieren om met je eigen ontwikkeling aan de slag te gaan.
Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om te gaan oefenen met je paranormale gaven. Hier vind je daar meer informatie over.

Het is ook mogelijk om contact te leggen met je eigen gids of de engelen, dan is deze video wel iets voor jou.

Maar je kan het ook wat ‘aardser’ houden door eerst te gaan onderzoeken wie jij bent, wat je allemaal voelt en wat je daarmee wilt. Jouw ontdekkingstocht naar jezelf en jouw visie op de wereld behoort namelijk ook tot een spirituele ontwikkeling.

3 dingen waar je op moet letten tijdens jouw spirituele ontwikkeling

Blijf gegrond

Het avontuur wat je op het punt staat te beginnen of al aan begonnen bent, brengt je naar nieuwe plekken. Daarnaast kom je in contact met nieuwe energie en die dingen samen kunnen je uit balans brengen. Dit kun je tegengaan door te zorgen voor een goede gronding.

Volg je eigen gevoel

Iedereen heeft zijn eigen spirituele ervaringen en visie en dat is juist mooi. Het daarom alleen wel belangrijk dat je niet blindelings de visie van een ander gaat volgen. Spiritualiteit draait om het ontdekken van en leven vanuit jouw eigen waarheid.
Daar mag je best over sparren met anderen en je mag natuurlijk ook advies vragen, zolang je maar wel blijft meten of het overeenkomt met jouw gevoel en mening.
Volg je eigen gevoel daar gaat het om.

Heb geduld

Als laatste (voor nu) is het heel belangrijk dat je geduld blijft hebben. Het is goed als je een aantal dingen wilt bereiken, ontdekken of onder de knie wilt krijgen, maar dat heeft vaak tijd nodig.

Probeer het voor jezelf te vergelijken met leren schrijven of leren lopen. Het is nieuw, het is uitdagend en je mag het leren. Als het niet in een keer lukt of perfect is, wil het niet zeggen dat je op moet geven. Je moet alleen geduld hebben met je zelf, dan komt het allemaal op de juiste tijd.

Leesstip: spiritualiteit en jouw spirituele ontwikkeling.

 

close
mailpoet

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.