Waar sta jij op je eigen prioriteitenlijstje?

Posted on
zet jezelf op je prioriteitlijstje

zet jezelf op je prioriteitlijstjeDit artikel is eigenlijk gelijk een oefening om je bewust te worden hoe belangrijk jij jezelf vindt en om gelijk een overzicht te creëren van alles wat jij belangrijk vind in je leven. Dus, waar sta jij op je eigen prioriteitenlijstje?

Pak een leeg vel papier en een pen. Teken een cirkel in het midden en schrijf daarin heel groot je eigen naam. Vervolgens mag je alles wat bij jou hoort en alles wat in je leven is hierom heen schrijven en aan de cirkel verbinden door middel van lijntjes. Maak op deze manier een overzichtje van wat je in je leven hebt.
Voeg hier vervolgens je eigen normen en waarden aan toe en de dingen die je in je leven zou willen hebben: je dromen en wensen.

Neem hier ook echt de tijd voor. Je mag echt het gevoel hebben dat je je leven op dit papier hebt staan. Alles wat je bezighoudt.

Zet jezelf op de prioriteitlijstje

Neem nu een nieuw leeg vel papier en nummer eerst eens van 1 tot 10. Zet eerst jezelf op de juiste plek. Waar sta jij op je eigen prioriteitenlijstje?
Natuurlijk mogen je kinderen op de eerste plek komen, maar zet jezelf ook heel erg hoog. De kans is groot dat je jezelf nu op de vijfde of zesde plek zet, maar dat je jezelf op je lijstje nu op de eerste of tweede plek zult zetten.
Dit is een heel belangrijk iets om jezelf bewust van te zijn. Als jij jezelf nu op de juiste plek zet en je jezelf daar ook steeds meer aan gaat houden, zul je jezelf steeds beter gaan voelen en steeds gelukkiger worden.

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.