Wat is vrijheid voor jou? Wanneer voel jij je vrij?

Posted on
wat is vrijheid voor jou

wat is vrijheid voor jouWat is vrijheid voor jou? Wanneer voel jij je werkelijk vrij? De zoektocht naar een gevoel van vrijheid en rust begint vaak met de veronderstelling dat daar heel veel geld voor nodig is. ‘geld maakt niet gelukkig, maar het is wel makkelijk.’ Dat klopt ergens ook wel, maar ook zonder al te veel geld kun je heel gelukkig en vrij zijn.

Wat is vrijheid voor jou?

Het begint allemaal met wat vrijheid voor jou is. Dit is namelijk voor iedereen anders, maar veel mensen weten niet echt wanneer zij echte vrijheid ervaren.
Voor mij persoonlijk is vrijheid bijvoorbeeld als ik met mijn hond aan het wandelen ben in de natuur. Dan vergeet ik letterlijk alles en kom ik volledig tot mezelf. Hetzelfde gebeurt wanneer ik een LifeMaster les geef.

Voor mijn vriend is vrijheid varen op het water of heerlijk technisch bezig kunnen zijn. Terwijl mijn moeder weer pure vrijheid ervaart als ze op pad is om foto’s te maken. Helemaal als ze dit in de natuur kan doen.

Misschien kun jij je niet helemaal voorstellen dat je bij een van deze dingen die echte pure innerlijke vrijheid ervaart en dat is logisch. Jij zult dat vrije gevoel in je onderbuik met iets heel anders ervaren. Misschien is het bij jou wel als je heerlijk een boek kunt lezen bij de openhaard.
Ga ernaar opzoek en probeer het uit. Je kunt er echt wel achter komen wat vrijheid voor jou is.

Maak tijd voor je eigen vrijheid

Het aparte is dat zelfs de mensen die weten wat ze een vrij gevoel geeft, hier weinig tijd voor maken. Ze willen zich vrij voelen, maar gunnen zich er ook weer geen tijd voor.
Daar zit in mijn ogen pas het echte probleem. Tijd is nog waardevoller dan geld en nog belangrijker dan geld als het gaat om je vrij voelen.
Wat is vrijheid? Vrijheid is tijd maken voor jouw innerlijke vrijheid. Er een prioriteit van maken om dit met regelmaat te ervaren. 🙂

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.